2284022107 6973802334 Άγιος Γεώργιος - Αντίπαρος akrogialiagiosgeorgios@gmail.com
hero image
 
 
 
Mpakas Fish Tavern
Ψαροταβέρνα - Εστιατόριο Αντίπαρος

Η ψαροταβέρνα Mpakas Fish Tavern στον Άγιο Γεώργιο της Αντίπαρου έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για φαγητό στο νησί, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας, ο Mpakas Fish Tavern συνδυάζει την παράδοση με τη φρεσκάδα και τη γεύση, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης.

Η ταβέρνα βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, και η ατμόσφαιρά της είναι απλά μαγευτική. Η δροσερή αύρα του καλοκαιριού συνδυάζεται με τον ήχο των κυμάτων και τη μακρινή θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε το γεύμα σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Με έμπνευση & λατρεία

Οι ιδιοκτήτες του Mpakas Fish Tavern έχουν αφοσιωθεί στην παρασκευή φρέσκων θαλασσινών προϊόντων, και αυτό φαίνεται σε κάθε πιάτο που σερβίρουν. Τα ψάρια και τα θαλασσινά προέρχονται απευθείας από τον τοπικό αλιευτικό λιμένα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη φρεσκάδα και γεύση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από ψητά ψάρια, φρέσκους μεζέδες και θαλασσινές λιχουδιές, που συνοδεύονται από φρέσκες σαλάτες και τοπικούς μεζέδες.

Η ομάδα της Μπάκας φροντίζει να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και φιλική φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη. Θα αισθανθείτε αμέσως άνετα και καλοδεχούμενοι, καθώς η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι στο επίκεντρο της εμπειρίας δείπνου σας.

 
 
 
 
 
 
 

Mpakas Fish Tavern

"Αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι να τρως θαλασσινές λιχουδιές δίπλα στο κύμα, τότε το Mpakas Fish Tavern είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.
Ότι και αν δοκιμάσεις, θα μείνεις ικανοποιημένος και θα επιστρέψεις ξανά…"